CONTACTGEGEVENS

Den Mostheuvel 18, Westmalle (praktijk in huis) (Opgelet, geef best huisnummer 14 in! De GPS stuurt vaak fout.)

Een afspraak maken of de beschikbaarheden in mijn agenda raadplegen kan via deze knop:

Wil je je afspraak annuleren, verwittig me dan minstens 48u op voorhand. Daarmee bedoel ik niet ‘twee dagen’ maar letterlijk, 48 uren. Dit gewoon om verwarring te vermijden. Een laattijdige geannuleerde sessie wordt aangerekend.

Een afspraak annuleren of wijzigen kan je zelf doen via www.afspraken.be. De automatische bevestigingsmail die het agendasysteem jou doorstuurt geldt als bewijs.

Je kan me het best bereiken via mail op psycholoog@ilsvermeiren.be. Wens je toch graag een telefonisch overleg, stuur dan even een mail om samen een momentje te plannen.

TARIEVEN EN TERUGBETALING

Consultaties duren telkens 50 minuten.
Een kennismakingsgesprek of consultatie ifv individuele begeleiding kost €85,00.
Een (éénmalig) powergesprek (voor ouders) kost €125,00.
Een consultatie ifv ouderbegeleiding kost €95,00

De betaling gebeurt cash (gepast) of met de bancontact-app (QR-code) via smartphone. Er is geen bancontact-toestel.  Ik werk niet op factuur of met overschrijving.

Kilometervergoeding (vb bij overleg op verplaatsing): €0,90/km

De meeste ziekenfondsen betalen consultaties gedeeltelijk terug maar de voorwaarden zijn verschillend. Voor de meest recente terugbetalingsvoorwaarden informeer je best bij je ziekenfonds.

Ik ben niet geconventioneerd waardoor de regeling waarbij je (2x) 4 sessies aan €11 kan volgen, niet van toepassing is hier.

PRAKTISCHE AFSPRAKEN

Ik regel de praktische dingen zoals de betaling of een volgende afspraak maken, graag aan het begin van de consultatie. Op die manier kunnen we onze tijd samen maximaal benutten en kan ik met mijn volledige aandacht bij ons gesprek zijn.

Aangezien ik geen wachtruimte heb, mag je in je wagen of op het bankje voor de deur wachten. Je zal me de voordeur zien openen om het moment dat je verwacht wordt. Gelieve niet aan te kloppen.
Invullen van terugbetalingsdocumenten of een aanwezigheidsattest schrijven is gratis tijdens een consultatie. Daarbuiten wordt een tarief aangerekend van €30.

Parkeren kan uiterst rechts op de oprit. Gelieve de doorrit naar achteren vrij te laten.

Verslagen zijn enkel mogelijk in geval van juridische of medische noodzaak en worden aangerekend aan €90.