Contactgegevens

Je bent welkom in mijn praktijk in huis: 
Den Mostheuvel 18, Westmalle  (Opgelet, geef best huisnummer 14 in. De GPS stuurt soms fout!

Een afspraak maken of de beschikbaarheden in mijn agenda raadplegen kan via deze knop:

 

Een afspraak  wijzigen kan je zelf doen via www.afspraken.be. De automatische bevestigingsmail die het agendasysteem jou doorstuurt geldt als bewijs. Wil je je afspraak annuleren, verwittig me dan minstens 48u op voorhand. Daarmee bedoel ik niet ‘twee dagen’ maar letterlijk, 48 uren. Dit gewoon om verwarring te vermijden. Een laattijdige geannuleerde sessie wordt aangerekend.

Je kan me het best bereiken via mail op psycholoog@ilsvermeiren.be. Wens je toch graag een telefonisch overleg, stuur dan even een mail om samen een momentje te plannen.

Tarieven en terugbetaling

Zowel powergesprekken als ouder/cliëntconsultaties duren 50 minuten.

Voor een cliëntconsultatie betaal je €85,00
Een ouderconsultatie kost €95,00
Een powergesprek kost €125,00.

De betaling gebeurt cash (gepast) of met de bancontact-app (QR-code) via smartphone. Er is geen bancontact-toestel.  Ik werk niet op factuur of met overschrijving.

Kilometervergoeding (vb bij overleg op verplaatsing): €0,90/km

De meeste ziekenfondsen betalen consultaties gedeeltelijk terug maar de voorwaarden zijn verschillend. Voor de meest recente terugbetalingsvoorwaarden informeer je best bij je ziekenfonds.

Ik ben recent geconventioneerd. Dit betekent dat , als je aan de voorwaarden voldoet, de overheid tussenkomt in de betaling en je een aantal sessies aan sterk verlaagd tarief kan hebben. Tijdens het kennismakingsgesprek leg ik het graag uit.

 

Nog enkele praktische afspraken

Ik regel de praktische zaken zoals de betaling of een volgende afspraak maken, graag aan het begin van de consultatie. Op die manier kunnen we onze tijd samen maximaal benutten en kan ik met mijn volledige aandacht bij ons gesprek zijn.

Aangezien ik geen wachtruimte heb, mag je in je wagen of op het bankje voor de deur wachten. Je zal me de voordeur zien openen om het moment dat je verwacht wordt. Gelieve niet aan te kloppen.

Invullen van terugbetalingsdocumenten of een aanwezigheidsattest schrijven is gratis tijdens een consultatie. Daarbuiten wordt een tarief aangerekend van €30.

Parkeren kan uiterst rechts op de oprit. Gelieve de doorrit naar achteren vrij te laten.

Verslagen zijn enkel mogelijk in geval van juridische of medische noodzaak en worden aangerekend aan €90.