HOE WERKT HET?

Afhankelijk of je individuele begeleiding wenst, dan wel ondersteuning voor jezelf als ouder van een kind met een eetstoornis, starten we met ofwel een kennismakingsgesprek ofwel een powergesprek.

Ils Vermeiren psycholoog Westmalle

Tijdens een kennismakingsgesprek leg ik uit wat de werkwijze hier is en hoe individuele therapie in zijn werk gaat. Omwille van de privacywetgeving ben ik ook verplicht om jou een privacy-document en een blad met je administratieve gegevens te laten invullen. Verder luister ik naar wat jou tot hier gebracht heeft. Op het einde van het kennismakingsgesprek beslissen we of de begeleiding wordt aangevat of niet.

Tijdens een powergesprek (voor ouders) krijg je van mij alle info die je als ouder nodig hebt om je kind te helpen herstellen. Hier komt geen papierwerk, noch een toelichting van hoe therapie werkt, aan te pas. Indien jij (en je partner) dat wensen dan maken we een afspraak om ouderbegeleiding op te starten.

In mijn begeleidingen hanteer ik de principes van het Dynamisch Levensmodel