PODCAST ‘Eetstoornis in het Gezin’

Een podcast voor ouders die zich zorgen maken over het eetgedrag van hun kind

Ervaren dat je kind worstelt met zichzelf, zijn/haar zelfbeeld is heftig. Als zich dat ook vertaalt in opvallend eetgedrag, dan kan je als ouder de grond onder je voeten voelen wegzakken. Je wil als ouder dan natuurlijk zo snel mogelijk de juiste hulp. Maar wat is de juiste hulp voor je kind? Hoe pak je dat aan? Hoe ga je om met al die gevoelens en emoties die een eetprobleem of -stoornis met zich meebrengen, hoe hou je het hoofd boven water? Op zulke vragen wil mijn podcast ‘Eetstoornis in het Gezin’ antwoord op geven.

De podcast is in eerste instantie ontstaan om ouders wegwijs te maken in de aanpak van eetproblemen bij hun kind. Hij is er ook voor jou als je op zoek bent naar inzichten en advies rond eetproblemen.

Aarzel niet om me te contacteren als je vragen hebt of als je meer informatie wil over een bepaald onderwerp. Onderwerpen die je graag besproken ziet in mijn podcast mag je altijd suggereren via mail (psycholoog@ilsvermeiren.be)

0. Intro – Podcast – EETSTOORNIS IN HET GEZIN
1. EIG – ‘Ik maak me zorgen om het eetgedrag van mijn kind’ – wanneer is er sprake van een probleem en wat moet ik nu doen