ONLINE PROGRAMMA VOOR OUDERS: 'Je Kind Met Anorexia Helpen Herstellen'

Dat jij hier als ouder bent, betekent dat je op zoek bent naar handvatten rond hoe je kind te helpen genezen van anorexia. 
Via dit platform wil ik mijn kennis delen om jou hierin te ondersteunen. 

WAT IS HET?

‘Je Kind Met Anorexia Helpen Herstellen’ is een online omgeving, speciaal voor ouders van een kind met (een vermoeden van) anorexia. Je vindt hier korte, eenvoudige opnames en fiches met concrete richtlijnen over onderwerpen zoals:  
– hoe reageren tijdens een eetmoment
– omgaan met anorexia binnen het gezin
– welke hulp is nodig en waar vind ik die
– zelfzorg als ouder

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Na inschrijving en betaling  krijg je je toegang tot een online omgeving waar je het beschikbare materiaal discreet en op je eigen tempo kan raadplegen. (Je komt hier niet in contact met andere deelnemers). Als aanvulling kan je lid worden van de besloten gelijknamige Facebookgroep. Via dat kanaal hou ik deelnemers op de hoogte en deel ik extra informatie. 
Het programma werd gelanceerd in april ’23 en wordt op dit moment nog verder uitgebouwd.

Deelnemen kan door dit formulier in te vullen. Je deelname is definitief als de betaling van €24 ontvangen is op BE61 7350 5470 1217 met mededeling JKMAHH-voor- en achternaam. (of stuur een betaalbewijsje naar psycholoog@ilsvermeiren.be)

 

TER INFO
Via de gelijknamige Facebookgroep hou ik jullie up to date over de vorderingen van dit programma. Dit platform is nieuw en werd gelanceerd in april ’23. Zoals je zal merken is het nog in opbouw. Ik doe mijn best om op regelmatige basis de inhoud aan te dikken. Suggesties zijn altijd welkom via de FB groep of via de feedbackformulieren van opnames 1 tem 15 hier op dit platform. 

Ik hoop om in het najaar van 2023 een upgrade te kunnen uitvoeren van dit platform. De lay-out en opbouw wordt dan gebruiksvriendelijker gemaakt. Ik ben op dit moment nog zoekende in vorm en werkwijze. Zo zijn er van bepaalde onderwerpen video’s waarin je mij kan zien praten, van andere onderwerpen zijn er enkel geluidsopnames gemaakt. Je zal bijvoorbeeld ook merken dat het beeld soms hapert of dat ondertitels niet altijd volgen.

Het is mijn bedoeling om informatie over te brengen waarvan ik geloof dat ze nuttig is voor jou als ouder.
De vorm van die informatie, daar wordt dus aan gewerkt. Dankjewel voor je begrip. 

 

Herstellen van anorexia is een pittige reis, eentje waar jij en je gezin misschien nu al midden in zitten.
Ik hoop dat dit platform een kompas mag zijn.

Graag tot gauw,

Ils